Overslaan en naar de inhoud gaan
Main navigation
Home
Menukaart
Wijnkaart
Vacatures
Menukaart
Weekmenu
Menu de la semaine (
16 april
t/m
23 april
)
|
Prijs € 35.00
Weekmenu
Rundercarpaccio
geitenkaas, hazelnoot, gepofte tomaat en dragonmayonaise
Makreelfilet
mosselen, spinazie, beukenzwam en jus van Hollandse garnalen
Salted caramel tartelettes
frambozensorbet
Starters - om te delen -
Starters - om te delen -
Stokbrood
kruidenboter
4,00
Rilette
rilette van procureur met Amsterdams zuur en stokbrood
10,00
Oester
sjalot rode wijnazijn
Per stuk
3,50
Voorgerechten
Voorgerechten
Buratta
salade van fregola, tomaat en basilicum vinaigrette
12,00
Portobello
gevuld met geitenkaas, spinazie en hazelnootvinaigrette
12,00
Rundercarpaccio
Parmezaanse kaas, rucola, truffelmayonaise
14,00
Aspergesoep
ham, ei en peterselie
12,00
Gerookte zalm
asperge en citroen-dille vinaigrette
14,00
Steak tartaar
klassiek aan tafel bereid
75 gram
14,00
Proeverij van voorgerechten
15,00
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Risotto
citroen, courgette en Parmezaanse kaas
22,00
Ravioli
ricotta, courgette en beurre noisette
22,00
Heilbotfilet
geroosterde pastinaak, zeekraal en Beurre blancsaus
24,00
Asperge à la flamande
kriel aardappel, gekookt ei, ham en Hollandaisesaus
24,00
Plat du jour
met bijpassend garnituur
dagprijs
0,00
Kogelbiefstuk
geroosterde groenten en champignonroomsaus
24,00
Bavette
haricots verts en bearnaisesaus
26,00
Eendenbout
geroosterde groenten, peterselie en gepofte knoflooksaus
26,00
Lamsstoofpotje
kriel aardappel, asperge, wortel en peulvruchten
24,00
Supplement
Supplement
Franse frietjes
huisgemaakte mayonaise
3,50
Aardappelgratin
gruyère en peterselie
4,50
Salade
Romaine sla, French dressing, ei en tomaat
4,00
Haricots verts
spek en dragon mayonaise
6,00
Desserts
Desserts
Crème brûlée
vanille
9,00
Chocolade taartje
kletskop en roomijs
9,00
Frambozen parfait
yoghurtijs en pistache
9,00
Citroentaartje
meringue en roomijs
9,00
Kaas
3 Franse kazen met vijgenjam en notenbrood
12,00
Vegetarisch - Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef dit aan ons door.